PSYCH-K® - The Best You Can Be Academy (2024)

Free your mind

Voel je ooit dat er iets dieps in je zit dat je tegenhoudt?
Dat, ongeacht hoeveel je ook verlangt naar succes, geluk of liefde, er een onzichtbare barrière lijkt te zijn? Misschien hoor je een stem die zegt: “Ik ben niet goed genoeg,” of je vindt jezelf verstrikt in de klauwen van stress, angst, of oude trauma’s.

Stel je nu voor dat er een sleutel bestaat die deze ketenen kan verbreken.
Een methode zo krachtig, dat je binnen de kortste keren niet alleen deze belemmeringen overwint, maar ook een leven creëert dat resoneert met je diepste verlangens en dromen.

Welkom bij PSYCH-
Dit is niet zomaar een methode. Het is jouw persoonlijke toegang tot een leven waarin je lichaam en geest in perfecte harmonie zijn, waar jouw realiteit eindelijk inhaalt bij wat je hart al die tijd al wist.

Ja, dat is wat ik wil!

Hoe simpel kan het zijn?

Free your mind, voor zakelijke groei & welzijn

In de wereld van het ondernemerschap is succes meer dan harde cijfers en strategieën; het fundament ligt in je mindset. Stel je voor dat de onzichtbare barrières die je tegenhouden – zoals stress, zelftwijfel, en de echo van oude trauma’s – niet langer je pad beheersen. PSYCH-K biedt een revolutionaire benadering die specifiek is ontworpen voor jou, de ondernemer die niet alleen zakelijk wil bloeien, maar ook persoonlijk geluk en gezondheid als prioriteit stelt.

Deze methode maakt gebruik van psychologische kinesiologie om een diepgaande dialoog tussen je bewuste en onderbewuste geest te faciliteren, waardoor je de kern van je belemmerende overtuigingen kunt identificeren en transformeren. Het is een praktische tool die je in staat stelt om jezelf te herprogrammeren voor succes, op een manier die je gedachten, acties, en uiteindelijk je realiteit verandert. Of je nu streeft naar betere besluitvorming, een sterker zelfbeeld, of een meer gebalanceerd leven, PSYCH-K opent de deuren naar ongekende mogelijkheden.

Met PSYCH-K kun je:

  • Belemmerende overtuigingen die succes in de weg staan, transformeren.
  • Een krachtige, positieve mindset ontwikkelen die zakelijk succes en persoonlijk welzijn ondersteunt.
  • Stress en angst beheersen om met meer vertrouwen en duidelijkheid te ondernemen.
  • De harmonie tussen je professionele ambities en persoonlijke leven versterken.

Ontdek hoe PSYCH-K jou kan helpen om niet alleen een succesvolle ondernemer te zijn, maar ook een gelukkig en gezond individu. Laat dit het moment zijn waarop je ervoor kiest om niet langer beperkt te worden door onbewuste overtuigingen, maar in plaats daarvan je volledige potentieel te ontsluiten.

Ja, ik boek meteen een psych-k® sessie

Ontdek de wetenschap achter verandering: Bruce Lipton over de kracht van het onderbewustzijn

Duik dieper in de wetenschap die je leven kan transformeren.
In deze boeiende video deelt Dr. Bruce Lipton, een gerenommeerde celbioloog en auteur van baanbrekende boeken als ‘The Biology of Belief’ en ‘The Honeymoon Effect’, zijn inzichten over hoe onze vroegste programmeringen – de conditioneringen die we in onze eerste zeven levensjaren opdoen – onze levens en beslissingen als volwassenen beïnvloeden. Hij verklaart wat belemmerende overtuigingen zijn, hoe ze ons leven kunnen beïnvloeden, en de cruciale rollen die ons bewustzijn en onderbewustzijn spelen in het proces van zelfsabotage.

Waarom is deze kennis essentieel voor jou als ondernemer?
Het begrijpen van de dynamiek tussen bewuste doelen en onderbewuste belemmeringen is de sleutel tot het doorbreken van de cycli van zelfsabotage en het bereiken van ongekende niveaus van persoonlijke groei en zakelijk succes. Bruce Lipton’s verhelderende uitleg zal je niet alleen inspireren maar ook uitrusten met de kennis om een fundamentele verandering in je leven en onderneming te bewerkstelligen.

Bekijk de video en ontdek hoe je met PSYCH-K deze inzichten kunt toepassen om je onderbewustzijn te resetten en een leven vol groei en welzijn te creërenw

‘’De ontbrekende schakel tussen goede intenties en effectief handelen is het vermogen om onderbewuste overtuigingen af te stemmen op bewuste doelen."

- Rob Williams - Originator PSYCH-K®

Hoe simpel kan het zijn?

De kracht van je onderbewustzijn

Na het verkrijgen van inzichten van Dr. Bruce Lipton over het krachtige potentieel van ons onderbewustzijn, vraag je je misschien af, “Hoe kan ik deze kennis toepassen om daadwerkelijke verandering in mijn leven te bewerkstelligen?” Het antwoord ligt in PSYCH-K®, een methode die specifiek ontworpen is om de belemmerende overtuigingen die je groei beperken, snel en effectief te transformeren.

Jouw transformatie
PSYCH-K® biedt gepersonaliseerde sessies die zijn afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Of het nu gaat om het overwinnen van angsten, het verbeteren van zelfvertrouwen, of het bereiken van zakelijk succes, PSYCH-K® stelt je in staat om:

  • Oude patronen doorbreken: Identificeer en transformeer de onderbewuste overtuigingen die je tegenhouden.
  • Nieuwe overwinningen behalen: Creëer ondersteunende overtuigingen die leiden tot succes en voldoening in zowel je persoonlijke leven als je onderneming.
  • Harmonie en balans vinden: Bereik een dieper gevoel van innerlijke vrede en welzijn, essentieel voor duurzaam succes.

Stap voor stap naar verandering
Met PSYCH-K® doorloop je een gestructureerd proces dat begint bij bewustwording en eindigt bij transformatie. Deze stappen zijn ontworpen om je te leiden naar een leven waarin je niet langer beperkt wordt door je verleden, maar wordt gedreven door je toekomstvisie en doelen.

Ja, ik boek meteen een psych-k® sessie

PSYCH-K® - The Best You Can Be Academy (1)

Snel en blijvend

'Rewrite your mind'

Ontdek energetische psychologie met Bruce Lipton

Ontdek hoe je overtuigingen en emoties invloed hebben op je welzijn met Bruce Lipton’s “Rewrite Your Mind.” Dit inzichtelijke filmpje introduceert de kracht van energetische psychologie en PSYCH-K® voor een evenwichtige geest en lichaam.

BOEK NU EEN SESSIE

Gezondheid & welzijn

Wat is het effect van stress en traumatische ervaringen op onze gezondheid? Hoe kunnen we onze gezondheid positief beïnvloeden door het wegnemen van onnodige stress.

Hoe herstel je van trauma & ontwikkelen we een gezond, gereguleerd & flexibel zenuwstelsel?

Hoe kun je je weer veilig voelen?

PSYCH-K® - The Best You Can Be Academy (2)

Deze personen gingen je voor…

You are the creator!


Laat je inspireren door de verhalen van mensen net als jij, die met PSYCH-K® significante veranderingen in hun leven hebben gerealiseerd. Van ondernemers die hun zakelijke doelen hebben overtroffen tot individuen die een dieper niveau van persoonlijk welzijn hebben bereikt, deze getuigenissen dienen als bewijs van de kracht van PSYCH-K®.

PSYCH-K® is voor mij erg tastbaar. Het neemt mijn overtuigingen weg die opgeslagen zijn in mijn lichaam en geest.

Met het testen van mijn onderbewuste d.m.v. spierspanning krijg ik informatie hoe dingen echt zitten. Zonder een filter van mijn cognitie krijg ik zuivere informatie die in mijn lichaam en geest opgeslagen liggen.

In de sessie met Petra kwam die informatie naar de oppervlakte en dit voelde puur en bevrijdend. Ze werkt daarnaast ook met acties die ik in de wereld mocht zetten. Dank je Petra voor je zorgvuldigheid en veiligheid waarin het allemaal mocht gebeuren.

PSYCH-K® - The Best You Can Be Academy (3)

Ben Schellekens (42 jaar)Accupunctuur & Chinese Kruiden

Onderwerp: 'Angst voor het onbekende'

'Angst voor de vliegreis zelf was het niet. Wat dan wel? Het was het aangaan van het onbekende, niet wetende wat er precies ging komen en dus echt uit je comfort zone stappen.

We deden een stress release. Het was zo bijzonder… ineens was er een leegte waar eerst grote angsten zaten. Angsten en gedachten die rondgingen op het tempo van een flipperkast. En nu? Rust, kalmte, vertrouwen, dankbaarheid en het mogen genieten van alles. De volgende dag tijdens de vlucht was ik compleet ontspannen.'

PSYCH-K® - The Best You Can Be Academy (4)

Rick van Santvoort - 26 jaarOndernemer

Onderwerp: 'Zelfvertrouwen & zelfliefde'

‘Jouw enthousiasme en sprankelende energie maakten de PSYCH-K® sessie voor mij tot een feestje met ook veel humor, zelfs bij een moeilijk onderwerp. Je begeleidt heel goed en liefdevol en je komt heel snel tot de kern. Met als effect: veel inzicht, begrip en verlichting.

Geweldig dat het zo snel gaat om je belemmeringen om te zetten en hoe je lichaam hierbij antwoorden geeft.De volgende keer werk ik graag aan empowerment, van 'slachtoffer' naar leiderschap.'

PSYCH-K® - The Best You Can Be Academy (5)

Lynn Enschede - 40 jaarVrijbuitster

Onderwerp: 'Stress release bij trauma'

Door PSYCH-K® ben ik terug kunnen komen bij stukken in mezelf waarvan ik wel wist dat ze er waren maar niet wist dat ze me nog zoveel invloed op mij hadden en mij zelfs blokkeerden.

Door er opnieuw contact mee te maken tijdens een balans en ze te voelen kon ik ze eindelijk loslaten. Het had meteen effect. Heel bevrijdend. Dankjewel!

PSYCH-K® - The Best You Can Be Academy (6)

Willem (40 jaar)Ondernemer

Vorige

Volgende

BOEK NU EEN SESSIE

‘’Dankzij PSYCH-K® heb ik mijn diepste angsten overwonnen en mijn droom om te zingen en op het podium te staan, gerealiseerd. Jarenlang hield de overtuiging dat ik niet kon zingen en podiumangst mij op de achtergrond.

PSYCH-K bood mij na 45 jaar strugglen de sleutel tot zelfvertrouwen en bevrijdde mijn stem, waardoor ik liedjes kan zingen die eerder onmogelijk leken. Mijn eerste solo-optreden was met Valentijn een feit, iets waar ik altijd van gedroomd heb.Door PSYCH-K heb ik mijn angsten overwonnen en mijn ware potentieel ontsloten. Het heeft mijn leven compleet veranderd; een onbetaalbaar geschenk.."

- Petra Donkers - PSYCH-K® facilitator

Het is tijd

Neem de eerste stap

Ben je klaar om de ketenen van je belemmerende overtuigingen te verbreken en de regie over je leven volledig in handen te nemen? Contacteer ons vandaag nog om je eerste PSYCH-K® sessie te plannen en zet de eerste stap richting een leven vol groei, succes en welzijn.

Ja, ik boek meteen een psych-k® sessie

PSYCH-K® Sessie

1,5 - 2 uur

€187incl. btw

Boek nu

3 PSYCH-K® Sessies

3 x 1,5 - 2 uur

€561incl. btw

  • 3 x 90 minuten

  • Live of online

  • Transformeer meerdere thema's

Boek nu

Meest gekozen

Grenzeloos Gelukkig

Traject 8 maanden

€Offerteincl. btw

  • 8 maanden

  • Live begeleiding

  • Authentiek jezelf zijn

  • Weg met je belemmeringen en zelfsabotage

  • Manifesteer je dromen, wensen en verlangens

  • Transformeer je leven

Ga naar Grenzeloos Gelukkig

Garantie

Wanneer je een pakket met meerdere sessies boekt, en je bent na de eerste sessie niet tevreden, dan krijg je je geld terug.

Heb je een pakket met meerdere sessies geboekt en eerder klaar dan verwacht, dan mag je met de overige sessies ook iemand anders blij maken.

FAQ's

PSYCH-K®is een verassend eenvoudige methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau. Bovendien kun je met deze methode stress tot op celniveau uit je lichaam verwijderen. De behaalde resultaten zijn meestal blijvend.

Een overtuiging zoals “ik ben niet goed zoals ik ben” kun je transformeren in “ik ben goed zoals ik ben.” De meesten ervaren na een Balans (de naam van eenPSYCH-K®oefening) een lichamelijke ontspanning en een lichter gevoel. In dit geval, over zichzelf. Bij Psych-K® hoef je niet te achterhalen waarom je die overtuiging hebt of wanneer je die hebt aangenomen. Het enige wat nodig is, is het besluit dat je het anders wilt. Een Balans duurt tussen de 5 en 15 minuten. Het doen van een Balans is snel en eenvoudig. De verandering die je maakt in je onderbewustzijn is zeer krachtig en van blijvende aard.

Door het uitvoeren van een PSYCH-K® Balans transformeer je overtuigingen in je onderbewustzijn. Bij PSYCH-K® maken we gebruik van het verruimde bewustzijn, die bestaat uit het hogere bewustzijn, het bewustzijn en het onderbewustzijn.

Ben je bijvoorbeeld bang om te spreken in het openbaar? Na een PSYCH-K® Balans is je angst direct verdwenen en stap je het podium op, alsof je nooit anders hebt gedaan.

PSYCH-K® is een multifunctioneel en multidisciplinair proces dat mensen helpt hun doelen in het leven te bereiken.

  • Met PSYCH-K® kan je belemmerende overtuigingen, die de expressie van je volledige potentieel blokkeren, transformeren op onderbewust niveau.
  • Voor mensen met lichamelijke gezondheidsproblemen kan het een aanvulling zijn op de standaard medische behandeling. PSYCH-K® helpt het natuurlijke zelfhelende vermogen van lichaam en geest te activeren.
  • PSYCH-K® maakt gebruik vaneen speciale bewustzijnsstaat die beide hersenhelften tegelijkertijd activeert. Hiermee worden kanalen voor innerlijke spirituele begeleiding ‘geopend’. Met andere woorden, PSYCH-K® kan je helpen je spirituele evolutie enorm te versnellen.

Een PSYCH-K® Balans is het veranderingsproces dat ontworpen is om een optimale verbinding tussen de twee hersenhelften te creëren.Deze Hele Brein Staat is ideaal voor het her-programmeren van het onderbewustzijn met ondersteunende overtuigingen en percepties die essentieel zijn om je doelen te bereiken.

In plaats van het gevoel te hebben dat je één voet op de rem en één op het gaspedaal hebt, kun je je voet van de rem halen en rechtstreeks naar je doel gaan.

PSYCH-K® maakt gebruik van een veiligheidsprotocol. Voordat je doelen of nieuwe overtuigingen integreert controleren we door middel van een spiertest bij je Hogere Bewustzijn of dit veilig en geschikt is in het licht van de bestemming van je leven.

Jij beslist te allen tijde welke onderwerpen je wilt aanraken. Daarbij gaat elk doel langs hetveiligheidsprotocol voordat het op onbewust niveau wordt geïntegreerd.PSYCH-K® kan daarmee geen schade aanrichten. Dit is één van de redenen waarom ik verliefd werd op dit proces!

PSYCH-K® richt zich uitsluitend op het veranderen van overtuigingen, met als doel het natuurlijke zelfherstellende vermogen van lichaam en geest te activeren. Het is daarmee een aanvulling op, en geen vervanging voor reguliere medische behandelingen en/of medicijnen.

Aangezien er een aantoonbare biologische interactie is tussen lichaam en geest, kun je met PSYCH-K® alle onbewuste belemmerende overtuigingen, die impact hebben op je gezondheid en welzijn, transformeren.

Omdat het resultaat grotendeels afhangt van jou en je conditie is het niet mogelijk om een specifiek resultaat te garanderen. Wel verbetert een conditie soms drastisch door PSYCH-K® te gebruiken.

Ben je klaar om verder te gaan in je leven en samen een nieuwe staat van welzijn te creëren, plan dan een sessie in!

  • In de eerste 10 minuten bespreken we wat je doel is om met Psych-K® te bereiken.
  • Daarna bepalen we de onbewuste overtuigingen die getransformeerd moeten worden.
  • Stap voor stap begeleid ik je door het proces om de nieuwe overtuigingen in je onderbewustzijn vast te zetten.
  • Als laatste stel je een actieplan op om de nieuwe overtuiging in de praktijk te brengen.

Bij PSYCH-K® gaan we uit van één sessie per thema. Zo kun je binnen 1,5 uur bijvoorbeeld een angst wegwerken of werken aan een betere eigenwaarde.

Het is mogelijk dat de verandering direct merkbaar is. Het kan ook de volgende dag of in de loop van de week duidelijk waarneembaar worden.

Als je merkt hoe effectief PSYCH-K is, ga je automatisch mogelijkheden zien om je leven op meerdere vlakken te verbeteren. En waarom niet?
Creëer je eigen opwaartse spiraal!

Na de eerste sessie ga je het effect in je dagelijks leven observeren. Zodra je het effect begint op te merken, kun je de tweede sessie plannen. Over het algemeen is het fijn om het proces 2 tot 3 weken door te laten ontwikkelen.

Ook nevenaspecten kunnen mee veranderen. Het is goed mogelijk dat na het verwerken van een thema er ook veranderingen optreden in andere situaties.

Wanneer je met volle overgave kiest voor een nieuwe weg, zal het universum deze keuze volledig ondersteunen!

Waar jij je het prettigst bij voelt! Je kunt kiezen voor een sessie bij ons in Vught of een sessie via Zoom. Zoek bij een online sessie een rustige plek met een goede internetverbinding op waar jij je op je gemak voelt en je 1,5 uur ongestoord kunt zoomen.

Alles is met elkaar verbonden. Daarom kunnen we met behulp van een proces dat plaatsvervanging heet, een koppeling tussen onze systemen maken.Op die manier kan ik op afstand de spiertesten voor jouw uitvoeren. Het veranderingsproces doe je zelf. OnlinePSYCH-K® sessies zijn even eenvoudig, krachtig en effectief als sessies op locatie.

Hoe dan?

De beste investering in jezelf

Jouw bewuste wensen en verlangens worden straks volledig ondersteund door jouw overtuigingen. De enige manier om werkelijk gelukkig te zijn, je doelen te bereiken en stappen te zetten naar een bruisend topleven. Eindelijk een einde aan de struggles en angsten die je leven in de greep hadden. Is dit wat je wilt? Dan faciliteer ik graag een transformatiesessie met jou.

Hoe simpel kan het zijn?

Hoe ik mijn hoogtevrees overwon in Frankrijk

Op een prachtige zomerse voorjaarsdag gaan we, tijdens onze vakantie in Frankrijk, met de hele familie survivallen. Hoewel het een goed beveiligd parcours is, heb ik enorme hoogtevrees en vraag ik af hoever ik durf te gaan. Tijdens het oefenen op 1 meter hoogte, gaat alles goed. Echter op 3 meter voel ik mijn lijf verstijven bij elke beweging die ik maak. Ik roep bibberend de hulp in van de instructeur die mij stap voor stap begeleid.

Dan komt het leukste parcours, op 6 meter hoogte abseilen. Wat zou ik dat graag willen. Maar als ik vanaf de grond omhoog kijk langs de touwen, slaat de angst me om het hart en krijg ik tranen in mijn ogen. Paul roept mij van boven bemoedigend toe: Dan doe je toch even PSYCH-K® balans?! Waarop ik me serieus afvraag of ik het wel WIL durven… Maar ik aarzel niet lang en neem de beslissing: Dit is mijn kans de kinderen de kracht van PSYCH-K® te laten zien.

Ik doe zittend een balans en 5 minuten later sta ik op. Mijn dochter Joyce (24) vraagt: “Wat ga je doen?”. Ik antwoord doodleuk: “‘Naar boven klimmen.” en met het grootste gemak, zonder enige stress, klim ik omhoog, stap op het miniplankje rondom de boom, klik me vast, en (met 1 hand los) seil ik jubelend af. Iedereen verbluft achterlatend.

Een jaar later, loop ik met evenveel vertrouwen over de grootste hangbrug van Europa in het Harz gebergte in Duitsland. Dus of het resultaat blijvend is? Ja voor mij zeker.

Wij jij dit ook? Boek dan een PSYCH-K® sessie.

Navigatie

  • Over ons
  • Inloggen leden
  • Algemene voorwaarden
  • Cookie policy
  • Privacy policy
  • Proclaimer

Nieuwsbrief

Adres

Helvoirtseweg 174
5263 EJ Vught

Let's get social

Contact

E-mail

info@thebestyoucanbe.nl

Telefoon/Whatsapp

+31 (0)6 2345 8726

KvK-nummer

68662793

© The Best You Can Be 2022

PSYCH-K® - The Best You Can Be Academy (2024)
Top Articles
Abercrombie Gutscheine August 2024 : 15% Rabatt Code + 77% sparen! | AlleCodes
3430 Elsa Ave, Waldorf, MD 20603 - MLS MDCH2034950 - Coldwell Banker
Fiskars X27 Kloofbijl - 92 cm | bol
Golden Abyss - Chapter 5 - Lunar_Angel
Winston Salem Nc Craigslist
Wellcare Dual Align 129 (HMO D-SNP) - Hearing Aid Benefits | FreeHearingTest.org
What to Serve with Lasagna (80+ side dishes and wine pairings)
Myhr North Memorial
Best Theia Builds (Talent | Skill Order | Pairing + Pets) In Call of Dragons - AllClash
Weather In Moon Township 10 Days
Www.paystubportal.com/7-11 Login
How Many Cc's Is A 96 Cubic Inch Engine
This Modern World Daily Kos
Bfg Straap Dead Photo Graphic
Northern Whooping Crane Festival highlights conservation and collaboration in Fort Smith, N.W.T. | CBC News
Aberration Surface Entrances
Khiara Keating: Manchester City and England goalkeeper convinced WSL silverware is on the horizon
Walmart stores in 6 states no longer provide single-use bags at checkout: Which states are next?
Ups Access Point Lockers
The Exorcist: Believer (2023) Showtimes
Publix Super Market At Rainbow Square Shopping Center Dunnellon Photos
Georgetown 10 Day Weather
How your diet could help combat climate change in 2019 | CNN
Pearson Correlation Coefficient
Holiday Gift Bearer In Egypt
Craigslist Battle Ground Washington
Turbo Tenant Renter Login
Truvy Back Office Login
Duke University Transcript Request
Tokioof
FREE Houses! All You Have to Do Is Move Them. - CIRCA Old Houses
Star News Mugshots
Workboy Kennel
Culver's Hartland Flavor Of The Day
Lake Dunson Robertson Funeral Home Lagrange Georgia Obituary
Kvoa Tv Schedule
4083519708
Carespot Ocoee Photos
Acadis Portal Missouri
The Minneapolis Journal from Minneapolis, Minnesota
Yogu Cheshire
“To be able to” and “to be allowed to” – Ersatzformen von “can” | sofatutor.com
Emily Browning Fansite
Former Employees
Lyndie Irons And Pat Tenore
Marcal Paper Products - Nassau Paper Company Ltd. -
Jane Powell, MGM musical star of 'Seven Brides for Seven Brothers,' 'Royal Wedding,' dead at 92
Sky Dental Cartersville
Shiftselect Carolinas
What your eye doctor knows about your health
Basic requirements | UC Admissions
Fishing Hook Memorial Tattoo
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 6410

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.